2009-10-27

Ofrivilliga muskelrörelser

Jag har tidigare berättat om mina problem med ofrivilliga muskelrörelser när jag blir nervös i samband med att jag träffar kändisar (läs jag och Tomas, där jag träffade Tomas Järvheden).

Jag kom på att det har ju hänt en gång tidigare också när jag träffade våran högsta VD här på SSAB nämligen Olof Faxander.
Han hade informationsmöte för samtliga anställda i SSAB och han stod innanför dörren och hälsade alla välkomna när de gick in i konferensrummet.

Det blev kö på vägen in och jag såg att de som gick förbi Olof bara nickade och gick vidare. Jag tänkte att jag naturligtvis måste ta honom i handen och presentera mig, liksom göra ett gott intryck. Man vet ju aldrig hur långt och högt man vill komma i organisationen

När Olof fyllde 35 år blev han utnämnd till Sveriges mäktigaste man under 40år, nu är han 38 år. Som parentes så har Fredrik Rainfeldt också fått denna utmärkelse en gång i tiden.

Jag samlade mod i samma takt som jag närmade honom, och blev riktigt riktigt nervös??
Men jag gav mig sjutton på att nu ska jag göra detta, ingen av de framför mig hade hälsat på honom.

Nu var det min tur, jag stannade mitt framför Olof och sträckte ut handen. Han blev lite förbryllad men snabbt fattade han tag i min hand och presenterade sig som Olof Faxander, och bockade lite lätt på sig.

Nu var det min tur, jag tog ett andetag och svarade:
-Tack så mycket! ???????????

VA F-N!!?
Undrar om jag gjorde ett GOTT intryck?

2 kommentarer:

Barbro Binda sa...

Klart att du gjorde gott intryck! Väluppfostrade och artiga personer ligger alltid på plus. Men faan vad han funderar, FORTFARANDE, på vad du tackade för!!! :-)

Feffe sa...

Det är inte bara han som fortfarande funderar, även jag undrar vad jag tackade för???