2009-10-21

Fruktstund är INTE guld i mun

Saker jag hatar att prata om:
  • Motorkross
  • Skidor
  • orientering
  • Golf
  • Fiske

Samt veckan bubblare: FRUKT!

Var av denna lista, undrar ni?

Dagens eftermiddags fika bestod av jag samt 4 andra arbetskamrater, var av 2 av dessa alltid har frukt stund på eftermiddagen, något som är både gott och nyttigt. Om jag kom ihåg det skulle jag kunna tänka mig att börja själv.

Men att sedan föra ett samtal runt FRUKT i över 30 minuter är inte speciellt intressant, tycker i alla fall jag.

De övriga i listan har jag råkat utför på mina olika arbetsplatser och den gemensamma nämnaren är att jag ABSOLUT inte kan ett dyft om dessa ämnen, men jag kan heller ej BLI intresserad av dem. Det är ganska unikt när det gäller mig, jag kan bli intresserad av nästan vad som helst, det finns alltid något man kan lära sig och som man blir förbryllad över hur det fungerar.

En till nämnare är att det oftast är personer som har samtalsämnet som "religion", om man skämtar med dem blir de ofta "stötta".

Lösningen på problemet är att jag lämnar samtalsämnet och gör något VETTIGARE t. ex bloggar med er, vilket var fallet nu =)

5 kommentarer:

Stina sa...

Håller med om att vissa av de där ämnena är trökiga, men kanske ändå något bättre än att prata jobb på rasten! Det är ett ofta förekommande ämne som även jag ibland startar upp, bara för att upptäcka att jag ju inte haft rast då...!
/Stina

Barbro Binda sa...

Men så RAR du är som tänker på oss istället! Kram på dig Bus-Kalling! :-)

Feffe sa...

Stina: Jag har ett motto som jag håller hårt på: Är det rast är det RAST. Inget jobbsnack för då ska man "ladda batterierna" så man orkar jobba vidare sen!

BB: Jag tänker ALLTID på er =)

Gyrot sa...

Själv var jag ytterst nära att lösa Mellanösternproblematiken på en fikarast förra veckan.

Feffe sa...

Gyrot: Härligt, även jag har ett uttlägg om den =) vi kanske skulle kunna jämnföra våra teorier, och faller det väl ut ringer vi tv3 åker ner och gör "EXTREME GRANFEJDEN" Achberg kan vara våran sidekick =)