2009-10-26

Gå i sömnen

Jag har aldrig gått i sömnen vad jag vet i alla fall......

Men en kompis till mig (vi kan kalla honom Jimmy Jonsson) har gjort världens grej som jag måste bjuda på. Det är så nära att gå i sömnen som jag känner någon har gjort. Historian är naturligtvis helt sann.

Efter en sen Lördag natt på byn med ett högt antal öl innan för västen kilar Jimmy hem till sin lägenhet i Borlänge för att där äta sin pizza innan natten.
Föresten han åt inte pizzan men det kommer jag till senare.

I alla fall satt han sig i soffan i vardagsrummet och av någon anledning började han titta på TV-shop, erkänn hur många har inte gjort det efter en kväll på krogen?
Han tar av sig sina långbyxor och sitter bara i långkalsongerna, stoppar in en prilla (ja så klart man måste ha en sån??) och sedan somnar han i soffan.

Mitt i natten vaknar han med snusen rinnandes ner för för hakan, han kommer i alla fall till den slutsatsen att det är dax för sängen.
Han reser sig upp går ut i hallen öppnar ytterdörren, går en trappa upp och RINGER PÅ HOS GRANNEN! Inte förrän NU inser han vad han har gjort.

Han hinner inte ens tänka tanken att smita ner igen när det rasslar till i dörren och en mycket nyvaken granne undrar: JAHA, va vill du då?
Jimmy: EEEEhhhhh!!!!
(där står han i ett par gröna långkalsonger, en T-shirt och en svart snus som har runnit ner för hakan, han börjar tänka förbrilt vad ska jag säger och slår till med följande kommentar......)
Nej, jag ska bara tala om att nu går jag och lägger mig! Go natt
(sedan går han ner igen in till sig och tar en välbehövlig vila)

HOHO! Jag säger bara det, akta er för TV-SHOP
Undarar ni över pizzan?
Jo, Jimmy var ganska ökänd av den anledningen att han alltid sparade sin "fyllepizza" i kylskåpet tills dagen efter då han åt den kall som frukost med lingonsylt på!!!

Va då äckligt?
Så kan du inte säga om du inte har provat, eller hur?

4 kommentarer:

Stina sa...

Hahahaha! Tur man inte snusar:)

Feffe sa...

japp, då kan det/man gå hur som hällst

Jojje sa...

Tja, jag vill minnas att när du var mindre & sov över hos din syster så var det du själv som var ut på en nattlig prominad, kommer inte ihåg om du gick i söm eller ej. Kanske något som är värd att skriva om. Fick ett gott skratt om store bror i alla fall.

Feffe sa...

Öjjj, vill du bli kallad Jojje igen?? Det har du rätt i jag ska nog ta och berätta om min nattvandring i ett inlägg.