2009-03-11

Rolig historia!

Jag kom på en sann rolig historia som har utspelat sig här på SSAB för ett antal år sedan. Huvudpersonen i historien är okänd men det förändrar inte historien så mycket, det jag kan säga är att han jobbar på transporten. Vi kallar honom Hans.



Händelsen utspelar sig som sagt för några år sedan när de byggde västra verket (en ny klippsträcka vid västra porten). Hans kommer åkande med sin 30tons truck och blir så där förbannat skitnödig. Ni vet när paniken och svetten kommer i pannan, han vet att det finns en toalett innanför dörren på det nybyggda huset som är alldeles bredvid honom. Han springer in men, dj--ar det är upptaget. Han vet oxå att det finns en till toa 206meter på andra sidan huset. Men han är nu så nödig att han inte vågar springa ut till trucken och köra runt.



Paniken har ingen lag och han börjar att springa över det stora tomma fabriksgolvet. Ingen eller inget skulle kunna stoppa Hans i detta läge. När han är framme vid toaletten och den är ledig springer han in. När man nu är så nära "hamn" så börjar man slappna av (känner ni igen er?) det gjorde även Hans. Det är bara det att hans högra ärm fastnar i dörrhandtaget och Prrrrrrrrrrrrruuut så kom en rejäl laddning i byxan.

Inga kommentarer: