2010-01-21

Ulltra roligt

Den här historien är alldeles för rolig för att inte sprida vidare, den är inte rumsren, den är inte sanktionerad av den den berör och häller inte av den som berättade den för mig.

Men det är klart att jag tar den risken!

Alltså min jobbarpolare Erik aka "minnes mästaren" se (Hej Erik!) har precis flyttat till en ny villa i Falun. Området som han bor på är idylliskt med nybyggda hus, man skulle kunna säga att området påminner om "Wisteria Lane" i "Desperate Housewives" dv s allt är i perfekt ordning.
Nyklippta gräsmattor, välordnade trädgårdar, snön skottas i fina gångar och alla är vänliga och träffas i små gårdsfester någon gång i månaden.

För någon dag sedan så hade han sina svärföräldrar på besök hemma i sin nya villa och de gick runt på en husesyn så kom de till sovrums fönstret, och när de tittade ut genom fönstret som är riktad rakt mot grannens hus så ser Erik några konstiga "gångar" i den helvmeter djupa snön.

Var på han utbrister: Vilka konstiga gångar som grannen har gjort på sin tomt? Undrar varför de har gjort så?
Svärmor och Eriks flickvän går nyfiket fram till fönstret och tittar ut och efter en stunds tystnad så säger svärmor: Står det inte något i snön?
Det är tyst en liten stund till tills svärmor fortsätter......
Står det inte K.U.K.E.N i snön!

Ett tillägg i historien, nu i helgen så skulle grannfrun ha fest varpå Erik såg
att hon pulsade fram och tillbaka över texten för att dölja den.
Det verkar som detta är något som inte är helt ovanligt i fina nya områden, se bara vad som hände min granne för ett år sedan: "SNOPPEN!"

Inga kommentarer: