2009-04-30

Aim Bäck!

Nu är jag utbildad projektledare, och jag har ett diplom som bevis.

Idag pratade vi gamla minnen jag och Mattias Gidlund, en arbetskamrat som jag känt från barndomstiden. Bland annat i frivilliga flygvapnet (ungdomsverksamhet) och BSM (Borlänge Skolors Musikkår). Vore det inte roligt om det hade funnits ett "tvingade flygvapnet" oxå =), där man mot sin vilja får lov att sova i tält och titta på flygplan över helgerna =))

Vi pratade om en rolig händelse som oxå i det här fallet är helt sant:

Det var Sölve (en musiklärare som var med i BSM) som i sina unga dagar spelat med i en dansbandsorkester, och när denna historia utspelar sig var i forna västtyskland på turné.

Jag vet inte hur många av er som varit på en Tysk toalett någon gång, de är i alla fall lite speciellt utformade.
Man bajsar ner på en "platå" som när man sedan spolar så rinner vattnet bakifrån och fram och knuffar ner avföringen i avloppsröret. se bifogad bild.

Nu var det så att Sölve tyckte detta var så äckligt så han vägrade att gå på toaletten.
Han hade beräknat att han skulle klara sig de två veckor som han skulle befinna sig i tyskland innan han skulle behöva göra nr2 igen.

Men icke icke, efter en vecka och två dagar så hade han sådant fruktansvärd magknip att det inte gick att hålla sig längre, han gjorde ett tappert försök att försöka skita men hur han än tryckte och krystade kom inget ut.

Han fick lov att uppsöka en tysk läkare för rådslag, det hör till historien att han kunde inte mycket tyska och det var inte så många i den lilla byn som förstog Engelska. Så på bräcklig Svengelstyska förklarade han bekymret för läkaren och så fick han en burk tablett med laxermedel. Av samtalet förstod han oxå att han inte fick vara längre ifrån "tänkt" toalett en ett kvarter när han svalde pillret.

Sagt och gjort, han började traska mot sitt hotell och när han var ett kvarter bort tog han pillret.

20 - 30 steg senare mullrade de till i magen och han fick springa de sista 100 metrarna in i foajén på hotellet och in på den allmänna toan som fanns där. Efter hans 5 minuters ljuvligaste tid i livet var han klar och färdig. Han reser sig upp, knäpper byxorna och vänder om och där ligger hela härligeten prydligt på "platån". Ojoj var det enda han kunde säga och trycker på spolknappen.

Vattnet kommer som på beställning och rinner prydligt runt avföringen och ner i röret utan att röra sig en enda millimeter. "SHIT". Trycker igen, samma resultat, kallsvettig börjar han tålmodigt vänta på att vattenklossetten skulle fyllas så han kunde få så mycket tryck som möjligt på vattnet när det skall göra sin uppgift.

Luckten börjar sprida sig........
Ahhh, nu slutade det spola i vatten i klosetten, Sölve trycker igen.
SCHHHShhSH, vattnet rinner runt avföringen och ner i röret.
MEN FÖR I HELV........... nu är skjortan blöt av svett och han börjar att få panik.
Såg jag inte en brandpost i korridoren utanför?

Sölve går och tittar, men i korridoren står även en städerska. Ahh perfekt hon kan nog hjälpa mig. Han går fram till kvinnan och drar henne i ärmen och försöker få henne att följa med "bitte bitte", och tillslut så följer hon med honom.

Väl inne på den nu mera stinkande toaletten pekar han förevisande på sin avföring och trycker på spolknappen. Vattnet kommer och prydligt spolar ner avföringen i röret =).

Försök nu själva förklara för en tysk-kvinna som inte kan ett ord engelska vad det var för något du ville?

3 kommentarer:

Coldie sa...

HAHAAHA!!! Jag skrattar så jag dööör...... Jag vill se minen på tyskan!

Feffe sa...

Ja den är faktiskt fantastisk rolig =)

Gyrot sa...

Underbaaaart.