2009-09-21

Porrgrottan

Förra veckan satt vi och pratade om att det skulle vara roligt att åka på en finlandskryssning, och vips så fick jag flashbacks från en tidigare resa.
Jag min då blivande fru samt hennes jobbarkompisar och sambos åkte på en 36 timmars till Helsingfors. Uppskattningsvis var vi en 15 stycken, vi festade, umgicks och hade super roligt hela vägen till Helsingfors
Väl där gjorde vi den obligatoriska resan fram och tillbaka till Mc Donalds, det var allt man såg av Finland =)
En iakttagelse till från alla resor till Finlands huvudstad: är det ALLTID dåligt väder där?

När vi kommit tillbaka på båten bestämde vi att efter vi fått sova lite så samlas vi på översta våningen och tar ett bad.
Där uppe hade de ett helt vatten land med vattenrutchekanor, grottor, bubbelpool, bar m.m.
Vi var väll ca 9st som ville bada och vi kom upp dit ganska sent på kvällen, det var människor överallt i det "smurfland" som uppenbarade sig.

Men där titta i en av grottorna satt det enbart 3 st (2st äldre män och 1st äldre kvinna) grottan hade klart plats för typ 15st.
Så lite märkligt var det ju att det var fullt i alla andra grottor men inte den här, jag funderade på detta samtidigt som jag tog min flaska "HOOTCH" och kröp ner i vattnet.

Grottan var oval och de tre andra personerna satt i ena kröken och jag satte mig i den andra och började vinka till de andra att komma dit. Men jag han inte sitta länge innan kvinnan likt en smidig gråsäl glider över hela grottan och sätter sig tätt intill mig.
Hon var väll i 50 års åldern och såg inte ut som någon söt gråsäl för att vara snäll och jag var 18, lite nervöst säger jag väll: Hmm Hej!
och hon replikerar med "mumintrollsröst":

VÄLKOMMEN TILL MIN LILLA PORRGROTTA!!!

Samtidigt som hon smeker mig med sina händer från mina knäskålar och ända upp till min bröstkorg.
Jag tror t om att Usain Bolt skulle ha haft problem att hinna ikapp mig när jag sprang där ifrån.
Men frågan varför det var så tomt på folk blev i alla fall besvarad =)

3 kommentarer:

Barbro Binda sa...

Hahaha! Jag hoppas att sälkvinnan inte skrämde vettet ur dig för all tid och evighet. Ja, så att du fick vattuskräck menar jag. ;-)

Stina sa...

Hahahaha trevlig tur:)!
Stina

Feffe sa...

Nej då jag är botad, tack vare min underbara fru =)
Men jag gillar fortfarande inte muminsvenska.......brrrrr.