2009-01-18

Babysims Söndag

Idag har vi gjort massa roliga saker.
Först skulle tänkte vi att Alma skulle få åka lite karusell gratis på kupolen. Tyvärr tyckte vi den gick lite för fort för att hon skulle få åka. Men vi stod och tittade på den ett tag i alla fall =) Nästa år då får du åka Almis. Men det var inte slut med det vi hade farmor med oss oxå och vi ville ju visa henne wayns coffe (Camilla är ju mer eller mindre stammis där). Sagt och gjort vi åt kladdkaka, morotskaka, en annansortskaka, kaffe, caffe late och en smothie som Alma fick. Det var jätte gott. Sen strövade vi runt i affärerna och kollade på olika saker mest kläder förstås, de har ju inte så mycket annat på kupan. Almis fick naturligtvis en hel ny uppsättning kläder, man kan ju inte bara låta bli när man hittar något rosa sött som man vet att hon passar i hiihi. Farmor betalade hela kalaset (Tack så hemskt mycket!). När vi sedan tittade på klockan så ser man att den är halv 2 vi måste äta, så vi tar en McDonalds middag. Alma åt nästan en hel cheesburgare själv, men hon var faktiskt mer förtjust i de äpplen man fick med i menyn (det är tjejen det=)) Sen träffade vi på mommo och moffa oxå som av en händelse, jag tror de är ganska ofta på kupolen även om de dementerar de uppgifterna hehe.
Sen var det hem och ta en lite middagslur för Alma innan det var dax för "the main event" babysim. Alma har blivit så duktig, hon hoppar från kanten "nästan" själv på kommando Hon är helt galen i "fira torpeden" och nu slänger hon sig fram säkert 1 1/2 meter. När hon har sånna där flyt ringar runt armarna plaskar hon fram av egen maskin hur kul som hälst. Vi ska fixa sånna ringar till sommaren så hon får simma i Ö-sjön.
¤¤¤
En rättelse oxå från Camillas blog:
Vi kommer att åka till Stockholm på Onsdag (inte Torsdag som det stod) så nu vet du det systra mi hihi, skulle ringa men nu är klockan över 22:00 så det känns sent. Ringer i morgon!
¤¤¤
Det innebär att det inte blir någon badminton heller på Onsdag Erik om du läser det här!

1 kommentar:

Camilla med C sa...

Jag skrev till det på min blogg också att vi kommer ner på onsdag istället för torsdag så Katarina har koll på läget!

Puss