2010-03-28

Med andra ord.....

Igår hade vi gäster här hemma Fredrik och Malin hälsade på och vi skulle bjuda på mat och titta på film. Men det går ibland inte riktigt som man tänkt sig =) Först beslutade vi tillsammans att vi inte skulle se film utan spela ett brädspel i stället.

Sen skulle vi åka och köpa Thailenskmat men halvvägs dit så kom jag på att jag glömt plånboken hemma så det blev istället Fredrik som fick "pungaut", riktigt pinsamt!.

Spelet vi spelade hette "med andra ord" och gick ut på att man fick ett ord som man sedan skall förklara med andra ord för sin medtävlande. Allt gör man under tidspress vilket gör att det kan bli lite tokigheter som exempel kan vi nämna att:

  • Fantomen bor hädanefter i Gothem City??
  • Om man skall titta på något roligt i England så skall man titta på "RODEL"????
  • Malin har ..hmm... hår i näsan!?
  • och framförallt så om man pekar med vänsterhand in i köket, samtidigt som man med höger hand viftar som en kollebri och ropar "PRICKIG PRICKIG", så vill man bara ha apelsinjuice från apelsinpressen =)
Det var också earth hour igår vilket vi skälvfallet "firade" med att släcka alla lampor och tog fram ljus och placerade ut. Vi tänkte "hålla ut" i en timme men det slutade med att vi hade så hela kvällen. Riktigt mysigt faktiskt!
Klämmer in ett citat från Alma här:
Hej då, bye bye, ses imorrn!!

Inga kommentarer: