2009-08-15

GP Speedway Målilla

Just nu är det eftersändning på Speedwayen på SVT.....
När jag jobbade på Merox så blev vi erbjudna att åka ner på just GP Speedway i Målilla av en leverantör vi hade.
Jag var inte så intresserad av Speedway men de andra på jobbet var motorintresserade så vi blev glada att få åka dit och titta.
Det var förövrigt sista GP som Tony Rickardsson tävlade i, fränt att ha hunnit se honom aktiv.
Nu kan det vara riktigt kul att titta på Speedway, när man fattar hur det fungerar.
Men det är inte det jag främst minns från den här dagen, det är vad som hände efter tävlingen.

Vi åkte nämligen till en MC-klubb på efterfest, klubben låg mitt i ett slitet industriområde. Ganska likt ett slumområde faktiskt så man undrade ju vad som skulle hända, men när vi kom in i lokalerna såg det riktigt riktigt fräscha ut. En super snygg bar hade de byggt gjord av EK men ett stort ut bud av öl, vin och whiskey, allt till självkostnadspris
De hade även ett superfint garage där medlemmarna kunde meka med sina hojjar.

Vi hade supertrevligt och snackade om hojjar, speedway, whiskey m.m samtidigt som vi njöt av några öl.

Men när vi skulle avsluta kvällen gick jag på toaletten och pinkade. Allt var frid och fröjd tills jag öppnade toa dörren. Där var det bäcksvart, det enda jag såg var en rödprick, antagligen ett larm. Jag ropade men ingen verkade vara kvar i lokalen, och så hörde jag hur någon låste ytterdörren.

JAHA, what the hell.......

Det var bara att kliva ut i mörkret då, och vips började det blinka och tjuta. De hade ett skapligt larm där inne. Det var bara att blunda stå still och hålla för öronen.

Dörren öppnades och jag kunde springa ut, Micke (leverantören) sprang in och stängde av larmet.
Där ute i mörkret satt mina två arbetskamrater i bilen vi kom med i full färd med att lämna området. Ingen av de två i bilen hade saknat mig??!

Man måste vara en djävul på att göra bestående intryck!!

3 kommentarer:

Barbro Binda sa...

Haha, bestående MEEEN kanske är det du lämnar, eller får. Satsa på Gubbdjävulen, en vinnare i långa loppet. Fråga mig, jag vet! Puss påre FeffeGubben! :-)

FruDufvenberg sa...

hahaha, hur länge satt du på toa då????

Feffe sa...

Till och börja med så STÅR JAG och pinkar som en MAN. En normal pink ligger väll på en si så där 10 - 15 sek, men den här kvällen drack vi ju bira så vad kan det ha varit.......nån ting på 1 - 2 minuter kanske =)