2009-08-02

Dagens ungdom

Jag förstår inte dagens ungdom och hur dom klär sig, kanske är det jag som har hunnit bli gammal men när jag var ung så räckte det med keps inomhus för att man skulle vara en rebell. Jag kommer ihåg att vi hade ett "extra" möte i skolan där vi försökte få godkänt att ha keps inne i skolanslokaler. Hur vi än försökte så fick vi inte.
Men idag då ska man ha någon form av "blöja" för att se snygg ut!


"Harembyxa"

(allvarligt är det någon som tycker att detta är SNYGGT?)

Men det stannar inte här, vad är det här med att ha byxorna nere vid knävecket och visa kalsongerna? Vem kom på denna briljanta idé?

Nej idag ska jag går runt och visa kalsipporna för alla, även om dom inte vill se.

Sedan finns det en sak till som jag undrar över, varför i hela världen har man en vintermössa på sig mitt i sommaren? När jag bråkade om att ha keps på mig så var ju en av orsakerna att hålla värmen/solen borta från huvudet. Men den funktionen finns troligen inte i en vintermössa eller?
Det var droppen som rann över när jag hittade en av ungdomarna springandes runt inne i mitt hus med en vintermössa på sig:

"Cool Alma"

(hihi, hon har tagit mössan i byrån och satt den på sig alldeles själv)

2 kommentarer:

Barbro Binda sa...

Jaa du MrKallsing, tids nog får vi ha blöjor och hängbrallor i alla fall. Så varför börja i tonåren? Men "ungdomen nuförtiden" kanske inte har nån framtidstro, dom drar ner mössan över ögonen och hoppas att det snart är över. Ja, vad vet jag...

Feffe sa...

MrKallsing, det låter som ett utmärkt kalsong märke =) tack för den.