2009-07-17

Tennisspelare

Fikabordssnack:

Det borde vara känt vid det här laget att vi spelar badminton (med betoning på BAD) varje onsdag. Något som har blivit så populärt här i verket så självaste VD skickar ett mail och vill ha resultat, nej nu överdrev jag lite men all på den här avdelningen vill veta i alla fall.
Orsaken till detta är antagligen att jag alltid HITINTILLS har förlorat, och jag har alltid en "bra bortförklaring" typ: för snabba bollar, krokigt raket (själv förvållat), nya regler m.m

Men igår fick Erik den briljanta iden att han skulle spela med viktmanjetter för att få en bättre träning och om jag förlorade ändå så blir jag ännu mera förnedrad.
Jag föreslog att han skulle sätta en på höger BEN och en vänster ARM och sedan träna så ett helt år, få se hur hans kroppsform skulle se ut då =)

Efter det så kom följande dialog:

E. Spolander - Ja, då blir man väll att se ut som en tennisspelare
F.Källängs - VA?! Tennisspelare ser väll inte konstiga ut?
E.S - jo, det är ju bevisat att deras forhand arm är större än den andra
F.K - ???? har jag aldrig hört, och då har jag i alla fall spelat själv och brukar titta på matcher när de spelas på TV.
E.S - Visste du inte det?
F.K - Det här måste googlas......

"Roger Federer"

(högerhänt forhand)

Efter mycket bild tittning på tennisspelare hittade jag denna bild, och tamejtusan tycker jag att den högra armen är större än den högra, kolla speciellt på armbågen.

Detta är inte ett avslutat kapitel, nästa match på TV kommer att vara hög intressant

4 kommentarer:

Barbro Binda sa...

Hehehe! Jasså, det är här DU håller till...Tennis kan jag inget om, men bad är bekant. I helt andra sammanhang än sporter vill säga. Jag lovar att försöka hitta en ännu större, ja du vet, så du är välkommen tillbaka och kolla om jag lyckas! ;-)

Feffe sa...

Hoho ja du kan ju försöka =)

Bajsugglan sa...

Google är det nya yahoo, som jag brukar säga!
ps, nu fick jag ordet "stabjec" som ordverifiering här nedan. det låter som härlig polsk sprit! ds

Feffe sa...

och Yahoo var det nya altavisata när det kom, men du ska se snart har väll "Eniro" tagit över stafettpinnen